درود،
بسیاری از نامانی که امروزه برای گونگان پنیر، اندر ایران، اندرورزانده می شوند، از زوانان اروپاییک گرفته شده اند، مانند پنیر موتزارلا (ایتالیک)، فتا (لاتینیک)، گرگونزولا (ایتالیک)، ماسکارپونه (ایتالیک)، پارمزان (ایتالیک)، چدار (انگلیک)، گودا (هلتیک)، ریکوتا (لاتینیک)، سویس (آلمانیک)، کممبرت (فرانکیک)، کوتاژ (آلمانیک).
گمان می کنم، پیشینه ای درازآوان برای پروراندن پنیر، اندر ایران (و میانیک خورایان) دارده باشیم.
آیا هیچ نام برابری برای این گونگان پنیر، اندر زوانان ایرانیک نداریم؟